CECA RAŽNATOVIĆ

Vse informacije o največji balkanski glasbeni zvezdi

INFORMACIJE IN KONTAKT

Ceca-Blog je bil ustvarjen 23. julija 2007 s strani Cecarja ter Dejwida in je član velike skupine ceca.mojforum.si. Ideja o blogu se je porodila na temo, da Srbska kraljica Ceca potrebuje stran, kjer se lahko na hitro objavljajo najpomembnejše novice o črnolasi turbofolk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović.

Že po nekaj dnevih od nastanka bloga je bilo videti, da je bila zamisel odlična in je dosegla svoj namen. Z polno zagnanostjo bo blog deloval naprej in vedno se boma admina trudila širši javnosti razkriti najbolj blesteče novice iz glasbene kot osebne kariere Cece.

Na blogu vama želima kar se da dobro počutje ter obvestite naprej novico, da tudi na Slovenskem obstaja blog z Slovensko vsebino novic SVETLANE CECE RAŽNATOVIĆ.

Cecar:

Msn: cecamojforum@gmail.com

Dejwid:

Moje pravo ime je David, star sem 16 let in prihajam iz Ptuja. Za sodelovanju pri blogu me je navdušil Cecar, z katerim se poznama že od cecaforuma ter iz koncertov kjer je gostila Ceca. V prostem času se ukvarjam tudi z amaterskim vrtenjom glasbe, ter sodelujem pri pilotskih projektih internet-online radijev. 

V veliko veselje mi je da lahko sodelujem pri tem blogu, saj le gre za eno in edino osebo Ceco.

Msn: djdejwid@hotmail.com

E-mail za dodatne informacije o ustvarjalcih bloga: cecamojforum@gmail.com

  • Share/Bookmark